Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Volta a Peu València Caixa Popular obri les inscripcions 27/02/2020

La carrera amb més història de la ciutat congregarà a milers de persones el diumenge 17 de maig a les 10 hores. Els dorsals es poden adquirir per tres euros en les oficines de Caixa Popular, les plantes d'esport d’El Corte Inglés i en la web oficial de la prova

Volta a Peu

Les inscripcions per a la nova edició de la Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la S.D. Correcaminos, ja s’han obert. Per tant, totes les persones interessades a participar podran fer-se amb el seu dorsal tant de manera presencial com online.

Concretament, les inscripcions en persona es poden gestionar en les oficines que Caixa Popular disposa en la província de València. Així mateix, també és possible fer el propi en les plantes d'esport de tres centres d'El Corte Inglés en la ciutat: Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nuevo Centro. Ací estaran disponibles fins al dissabte 16 de maig a les 20 hores.

Per la seua banda es manté el servei d'inscripció online que es va estrenar en l'edició anterior a través de la plana web oficial de la carrera: www.voltaapeuvalencia.org. Una vegada realitzat el pagament, el dorsal es pot arreplegar en qualsevol oficina de Caixa Popular fins al divendres 15 de maig durant el seu horari ordinari d'atenció al públic (de dilluns a dijous: 8:30 – 14:30 / 16 – 18 | divendres: 8:30 – 17).

Amb tot, la Volta a Peu València Caixa Popular llança oficialment la seua 66ª edició, consolidant-se com la carrera amb més història de la ciutat. Enguany manté el preu de tres euros, un dels quals es destinarà a l'entitat solidària. A més, com és habitual, totes les persones participants rebran avituallament líquid en finalitzar els 6,2 quilòmetres del circuit restaurat en 2019 i una camiseta commemorativa per finalitzar la prova

Caixa Popular - Febrer 2020