Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Es presenta la II Volta Ciclista València Fèmines, Premi Caixa Popular18/07/2017

La carrera se celebraràs els dies 20, 21 i 22 de juliol. Discorre pels municipis de València, Alzira, Ontinyent i Montcada

Caixa Popular ha acollit aquest matí la presentació de la II edició de la Volta Ciclista València Fèmines , Premi Caixa Popular per a categories Elite/sub 23 i juniors.

L'acte ha comptat amb la presència del director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí; el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, la diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García; l'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts en representació dels tres ajuntaments participants i el comandant de la Guàrdia civil de Tràfic, José Manuel Oliver.

Amadeo Olmos ha destacat que aquesta segona edició suposa un pas important per a la consolidació de la ronda femenina al calendari de la Comunitat Valenciana i ha afegit que en la prova estaran la totalitat dels equips espanyols de ciclisme femení "el que configura un escamot de més de 100 ciclistes". El president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana va reiterar que la Volta Fèmines representa l'aposta de l'organisme federatiu pro potenciar l'esport femení.

L'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, en representació dels alcaldes d'Ontinyent i Alzira, municipis pels quals passa la Volta, va assenyalar la vinculació històrica de Moncada amb el ciclisme ja que mai ha faltat a la Volta a la província que se celebra el mes de setembre.

La diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, ha felicitat als organitzadors de la prova i ha animat a seguir treballant per la igualtat des de l'esport, "sempre trobàreuel suport de la Diputació", ha manifestat García.

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, ha destacat els valors que sempre han identificat a l'entitat que aquest any compleix 40 anys i ha reiterat el seu compromís amb la igualtat i el necessari suport que iniciatives com aquestes necessiten per consolidar-se i aconseguir que la Volta Ciclista Fèmines tinga un pes específic al calendari ciclista.

L'acte va comptar també amb la presència de l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez i la regidora d'esports Aida Ginestar; l'edil d'esports d'Ontinyent, Oscar Borrell i el de Montcada, Martín Pérez Aranda, així com una nodrida representació d'afeccionats i seguidors del ciclisme.

Caixa Popular - Juliol 2017