Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La "Valencia Disseny Week" va oferir una taula redona sobre l’aplicació del disseny en cooperatives valencianes26/09/2017

Es van mostrar experiències d'èxit resultants de la col·laboració entre cooperatives i Estudis de Disseny

La 8ª edició de la Valencia Disseny Week (VDW), organitzada per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i que es va celebrar en diferents espais de la ciutat, va incorporar com a novetat enguany entre les seues activitats destacades la taula redona "DISSENY.COOP", que va pretendre obrir un diàleg sobre la importància del disseny en la comunicació externa per al sector empresarial cooperatiu a través de diverses experiències d'èxit resultants de la col·laboració entre cooperatives i Estudis de Disseny.

Operar en un entorn econòmic cada vegada més globalitzat i obert a la competència, està animant a les cooperatives a cercar maneres innovadores i creatives de diferenciar els seus productes i serveis i posicionar-se millor en els seus respectius mercats. Algunes d'elles vénen de les mans del disseny gràfic aplicat a diferents camps: l'arquitectura d'espais, imatge corporativa, packaging i disseny de producte, etc.

Amb aquests plantejaments, la Taula Redona "DISSENY.COOP" va voler contribuir a establir un diàleg obert, pràctic i productiu, entre les cooperatives i el món del disseny per al que es van presentar exemples concrets que van mostrar maneres diferents i reeixides d'integrar el disseny protagonitzades per cooperatives de diferents àmbits d'activitat per a millorar la seua imatge i aconseguir, en definitiva, els seus objectius empresarials.

L'acte es va celebrar en la seu de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana en el Palau dels Mercader de la calle Cavallers i va estar organitzat per la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball (FEVECTA), Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb Estudi de Disseny Joan Rojeski Coop V i patrocinat per Caixa Popular.

En la taula van intervindre:

Lorena Mateu, Directora de Màrqueting i Comunicació Florida Grup Educatiu, Colette Graf, dissenyadora i sòcia fundadora de Collage-no Coop.V, Ana V. Francès i Cristina Toledo, dissenyadoras i sòcies de Nueve estudio, Mar Mestre, Dpt. Comunicació de Caixa Popular, Artur Sales, creatiu i soci de Èxit , Ángel Romero, dissenyador i soci de Bueno. Good brands.

Caixa Popular - Setembre 2017