Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Unió Gremial mantenen la seua col·laboració en benefici del comerç local valencià31/07/2019

Caixa Popular i Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià han afermat la seua relació per a seguir desenvolupant el teixit comercial valencià. Així ho reflecteix el conveni de col·laboració que han suscrit el Director de Zona de la entidad financiera, Miguel Montagut, i el president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer.

Les dos entitats pretenen impulsar el teixit comercial, amb l'objectiu de millorar l'actuació i el dinamisme comercial, generar riquesa i llocs de treball en la societat valenciana.

Aquest conveni també contribuirà a incentivar el crèdit als comerços i empreses associades i millorarà la seua competitivitat donat que l'entitat financera posa a disposició dels associats a Unió Gremial la Targeta de Compra Local de Caixa Popular.

Un instrument de pagament exclusiu que permet als clients dels negocis associats finançar les seues compres sis mesos sense interessos o la possibilitat d'ajornar-les a més temps. I, millora la competitivitat d'aquests comerços enfront de les grans superfícies, alhora que fomenta les compres.

“Caixa Popular sempre ha estat al costat dels comerços. El nostre compromís es reforça amb el suport a les associacions que els representen i amb el desenvolupament de productes i servicis que beneficien al comerç local valencià”, ha indicat Miguel Montagut, Director de Zona de Caixa Popular.

Per la seua banda, el president d'Unió Gremial, Francesc Ferrer, ha indicat: "confiem que la reedició d'este nou conveni dote de noves ferramentes als comerços i empreses d'Unió Gremial i que contribuïsca a seguir empoderant el teixit comercial valencià."

Caixa Popular - Juliol 2019