Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Riba-roja acull l'exposició de la Universitat de València Territori valencià, territori runner28/03/2019

La Sala d'exposicions ‘El Molí’ de Riba-roja de Túria acull la mostra itinerant Territori valencià, territori runner, que posa de manifest la importància social, econòmica i cultural del fenomen running en la Comunitat Valenciana.

El vicerector Jorge Hermosilla i l'alcalde Robert Raga, junt a la directora de l’oficina de Caixa Popular de Riba-roja, Amparo Traver, i el comissari de la mostra, el professor Víctor Agulló, han estat els encarregats d’inaugurar-la.

Produïda a iniciativa del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València i finançada per Caixa Popular i la Direcció General d'Esports, l'exposició aglutina les aportacions de 48 autors, la majoria docents i investigadors/as de la Universitat de València, així com atletes, historiadors esportius, entrenadors i periodistes, tots ells especialistes en running. Aquesta exposició romandrà oberta al públic en Riba-roja fins al 7 d'abril, després continuarà el seu recorregut expositiu itinerant; les següents destinacions són Requena, Algemesí i la Pobla de Vallbona.

El programa Unisocietat s'ha instaurat en Riba-roja aquest curs 2018/19

El vicerector Jorge Hermosilla i l'alcalde Robert Raga aprofitaran també aquesta jornada per a fer balanç d’Unisocietat, el programa formatiu i territorial de la Universitat de València que s'ha iniciat aquest curs 2018/19 en el municipi del Camp de Túria. En l'actualitat compta amb 50 alumnes de Riba-roja i el seu entorn, que reben classe de forma regular a través d'un itinerari multidisciplinari de tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, totes elles impartides per professors de la Universitat de València. A més, Unisocietat es complementa amb conferències mensuals d'accés lliure al públic en general, així com amb excursions o activitats complementàries. Unisocietat Riba-roja està patrocinada per Caixa Popular i la Diputació de València.

Caixa Popular - Març 2019