Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Ajuntament de Requena i Caixa Popular llancen la targeta solidària per a beneficiar a les amb menys recursos13/02/2020

 

L'Ajuntament de Requena i Caixa Popular han posat en marxa la targeta solidària, una iniciativa per a ajudar a les persones amb pocs recursos o més vulnerables de la població.

Els usuaris de la targeta solidària podran realitzar les seues compres en els comerços de Requena i així cobrir les seues necessitats bàsiques.

L'Ajuntament de Requena té entre els seus objectius fer compatible el model de protecció social dels col·lectius en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió, amb el foment de l'economia local, a través de la potenciació del comerç local com a mecanisme per a canalitzar les ajudes a les persones amb menys recursos de la població.

Per part seua, Caixa Popular cerca generar impacte social a la Comunitat Valenciana, amb especial incidència en les zones en les quals es troben situades les seues oficines. Des de la seua implantació a Requena coopera amb les diferents entitats públiques i privades per a promoure el desenvolupament comercial i social de la zona.

Mario Sánchez, alcalde de Requena, i Francisco Montesa, Director de Zona Caixa Popular, han sigut els encarregats de formalitzar l'acord entre les dues entitats. Durant la signatura també va estar present el director de l'oficina de Caixa Popular a Requena, Ricardo Ruiz.

 

Caixa Popular - Febrer 2020