Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El primer spot d'À punt és de Caixa Popular13/06/2018

 

La principal entitat financera valenciana ha inaugurat com a anunciant la nova era de la televisió autonòmica valenciana. El primer espot de la història d’À punt ha sigut el de la ‘La banca que et toca’ de Caixa Popular.

Una campanya de comunicació que empodera a la dona i posa l'èmfasi en el to emocional, ja que la gran diferència entre Caixa Popular i la resta d'entitats financeres es troba en la relació humana i de confiança que s'estableix amb els clients.

A més de ser el primer espot publicitari d’À Punt, Caixa Popular serà el patrocinador principal de la secció de "L’Oratge" que s'emetrà diàriament en els informatius de la cadena valenciana.

Des de la posada en marxa de la nova corporació, Caixa Popular ha mostrat el seu suport. Ja en la ràdio de À punt, l'entitat patrocina la secció setmanal "A cau de dóna" de Fani Gran, dins del programa "Al Ras". També té el patrocini de la secció d'actuacions en directe del programa d'emissió diària, Territori Sonor.

A dia de hui, Caixa Popular és la primera entitat genuïnament valenciana per actius que ha superat els anys de crisis i, en conseqüència, pretén ser també la primera opció en la ment de qualsevol persona, empresa o cooperativa valenciana que vulga obrir un compte o treballar amb una entitat financera.

Més enllà del terreny emocional, al llarg d'aquests quaranta anys, Caixa Popular s'ha consolidat com una proposta sòlida i moderna. La política d'obrir oficines mentre la resta del sector les anava tancant, la seua integració en el teixit social de pobles i barris, el seu decidit suport a la cultura, l'esport base i autòcton o el fet de col·laborar amb més de 800 associacions valencianes al llarg d'un any han portat a Caixa Popular a ser vestisca com el referent del sistema financer valencià.

Caixa Popular - Juny 2018