Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocina “Somriures de l'Índia en dansa” en benefici de la Fundació Vicente Ferrer08/03/2018

 

El pròxim 25 de març a les 18h teatre de les Escoles San José Jesuïtes de València acollirà l'espectacle "Somriures de l'Índia en dansa". Es tracta d'un esdeveniment de dansa organitzat per la Fundació Vicente Ferrer i Mayte Carvajal, corrent la representació a càrrec de l'Escola de Dansa "Mar en Danza" i amb el patrocini de Caixa Popular i ConOtroEnfoque.

L'objecte de la gala és recaptar fons per al Centre de Dansa de xiquetes amb discapacitat auditiva de la Fundació Vicente Ferrer a Índia. La recaptació íntegra de l'esdeveniment anirà destinat a aquest fi.

La representació comptarà amb coreografies de repertori clàssic i neoclàssic, amb un emocionant ullet a l'Índia. En l'escenari concorreran exballarins solistes de talla internacional amb professores, alumnes i alumnes de l'escola, la majoria d'ells valedors de premis i reconeixements en certàmens nacionals i internacionals.

S'espera una vesprada emotiva, on la dansa, la solidaritat, l'esforç i la il·lusió aconseguiran aportar esperança a l'altra part del món.

Compra d'entrades: http://ow.ly/mcQO30ivKGX

Caixa Popular - Març 2018