Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

València comença la campanya de compres de Nadal en el comerç local amb la Shopening Night Caixa Popular12/12/2018

València acollirà, demà dijous 13 de desembre, "l'estrena més esperada en el centre de la ciutat". Així ho anuncia el cartell de la 14ª edició de la Shopening Night Caixa Popular. Aquesta iniciativa, organitzada per a promocionar i fomentar les compres en els comerços locals, enguany, per la data de celebració, inagura la campanya comercial de Nadal.

La festa, que compta amb el patrocini principal de Caixa Popular i amb el suport de l'Ajuntament de València, començarà a les 20 hores i romandrà fins a mitjanit. En aquest període de temps, uns 200 comerços del centre obriran les seues portes per a acostar-se a la ciutadania. En els carrers hi haurà música de DJ's, actuacions i altres accions participatives.

En representació de la principal entitat financera valenciana, ha intervingut el director de Relacions Institucionals i RSC de Caixa Popular, Paco Alós, qui ha recordat l'objectiu de la iniciativa, que és "animar les compres dels clients i clientes, i donar suport als comerços que són l'aparador de la ciutat".

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha argumentat que en aquesta ocasió, la Shopening Night Caixa Popular "es tracta d'una oportunitat per a realitzar les compres de Nadal i per a aprofitar la diversitat dels comerços de València". El regidor ha aprofitat l'ocasió per a convidar a la ciutadania, "a realitzar les seues compres a València, i en els comerços de proximitat que formen part del teixit social de la ciutat i són un autèntic motor econòmic".

En la presentació de l'inici d'aquesta campanya també ha participat Francisco Mora, president de la principal entitat organitzadora, Grecotex (Gremi de Comerços Tèxtils de València).

Finalment el responsable de comunicació de la Shopening Night, Josep Lozano, ha parlat de les actuacions musicals, accions de bloguers, instagramers i fotògrafs que dinamitzaran els carrers i a les 80.000 o 100.000 persones que espera l'organització. Totes aquestes accions es poden consultar en la web http://shopeningnight.es/.

Caixa Popular - Desembre 2018