Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

València acull el dijous 1 de juny la Shopening Night Caixa Popular amb més de 200 comerços29/05/2017

La zona comercial del centre de la ciutat acollirà el dijous 1 de juny la celebració de la València Shopening Night Caixa Popular, en la qual tindrà un important protagonisme la música. En aquesta iniciativa, que genera un impacte econòmic d'un milió d'euros, participaran més de 200 establiments que, des de les 20 hores fins a la mitjanit, obriran les seues portes per a compartir experiències amb la ciutadania. A més, les persones que s'acosten a aquest esdeveniment podran gaudir de les més de 30 actuacions musicals organitzades en els carrers, per les quals també circularà el bus turístic amb una xaranga.

El director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, acompanyat pel regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat aquesta edició, organitzada per Grecotex, el Gremi de Comerços Tèxtils de València.

Durant la presentació Galiana ha reconegut que aquest esdeveniment entre els comerciants i la ciutadania, fa que es puguen "conèixer millor, viure experiències noves i gaudir-les amb un ambient lúdic". Segons les seues paraules, "es tracta d'una oportunitat per a invertir a València i recolzar al xicotet empresari que, en obrir cada matí el seu comerç, dóna vida a la ciutat".

Per la seua banda, José Mª Company, com a portaveu de l'entitat financera, que patrocina i participarà en la Shopening Night, ha explicat que la iniciativa, com en anteriors edicions, "reivindicarà el plaer d'anar de compres". I amb aquest objectiu, "per a animar als clients i clientes, s'han organitzat actuacions musicals, degustacions de productes locals, accions de blogueros, instagramers i fotògrafs que dinamitzaran els carrers. Pel qual respecta a les previsions, el director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular ha assegurat que l'organització espera la participació d'unes 70.000/80.000 persones, i un impacte econòmic d'un milió d'euros.

La Shopening Night destaca també pel seu vessant social, atès que destinarà part dels seus beneficis a la Fundación Pequeño Deseo, una organització benèfica que ajuda als xiquets i xiquetes amb malalties cròniques "perquè vegen complits els seus desitjos.

Caixa Popular - Maig 2017