Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocinador premium de la XII setmana de l'Economia d'Alzira14/02/2020

Com a entitat líder del sistema financer valencià i per a donar suport al teixit empresarial de la zona, Caixa Popular serà patrocinador premium de la XII setmana de l’Economia d’Alzira.

Un dels principals objectius que persegueix la celebració d’aquestes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Per aquest motiu, durant tota la setmana es realitzaran diverses conferències i tallers on es descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals, per tal d’aplegar a conclusions que faciliten l'engegada d'accions, tant des del sector públic com del privat.

Debats, ponències, taules redones, documentals i molts formats que fan d'aquesta jornada un espai de reflexió on la innovació i la diferenciació prenen forma de motivació, creativitat i humor de la mà dels nostres nous ponents.

Un dels ponents es Vanessa Campos, Professora del Departament de Direcció d’Empreses de la Universitat de València i Coordinadora de Projectes de recerca de la de l’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, amb la qual col·labora també Caixa Popular. Vanessa, impartirà la conferència "Explotacions agroecològiques valencianes, posicionament al mercat a través de l’aplicació del Balanç del Bé Comú", el dilluns 17 a les 18:30h.

 

Caixa Popular - Febrer 2020