Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular se suma a la iniciativa de la Fundación Pequeño Deseo per a decorar tres sales del Servici de Nefrología Infantil de l'Hospital La Fe11/04/2019

Caixa Popular junt amb de la Fundación Pequeño Deseo, entitat que treballa per a complir els desitjos de xiquets amb malalties greus i, així, donar-los suport anímicament, ha decorat tres sales del Servici de Nefrología Infantil de l'Hospital La Fe de València. La realització d'aquest espai coincideix amb el 40 aniversari del primer trasplantament infantil de renyó que es va dur a terme en aquest centre. Els treballs de decoració, que s'ha desenvolupat sota el projecte artístic dels il·lustradors Cento Yuste i MacDiego, tenen com a objectiu principal humanitzar aquest lloc dedicat especialment a xiquets que passen molt temps a l'hospital.

La decoració “intenta evocar la naturalesa relaxant i positiu”, tal com expliquen els artistes.

La iniciativa ha sigut possible gràcies a Pequeño Deseo i a la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso, Caixa Popular i d'un grup d'empreses que s'han implicat per a aconseguir que el projecte fóra un èxit: Grup ATP, Misomo, Mapubli i Obra Pròpia.

“Volem tractar de despertar emocions positives, d'oferir un espai que convide a somiar, que són objectius que coincideixen plenament amb la nostra missió habitual de complir desitjos. Per això, esperem que aquesta nova decoració augmente el benestar emocional dels xiquets que es tracten ací” ha ressaltat Marta Miró, coordinadora de la Fundación Pequeño Deseo a la Comunitat Valenciana i Murcia.

Caixa Popular - Abril 2019