Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Seguros RGA, la companyia d’assegurances de Caixa Popular, obté la recertificació “efr”28/02/2020

Aquesta qualificació com a empresa “efr” evidencia el compromís clar i contundent per la conciliació i la igualtat en els estils directius i en els processos de gestió de l’entitat

Dos personas recibiendo un premio

Rafael Fuertes, director general de la fundació Másfamilia ha fet lliurament a Pablo González de Castejón, director general de Seguros RGA, d’aquest distintiu que reconeix l’entitat com una organització que destaca per les seues polítiques de conciliació personal i laboral.

Entre els aspectes més ben valorats per l’auditoria, Seguros RGA destaca com una entitat amb unes “mesures abundants de conciliació i de qualitat en l’ocupació”, juntament amb una alta valoració de la conciliació en les enquestes efectuades als empleats.

Durant el lliurament, Fuertes va agrair al director general la gran tasca de l’equip humà de Seguros RGA a l’hora de mantindre aquest distintiu, va remarcar que “els empleats són els ambaixadors de la marca “efr”” i que “la tasca feta en “efr” no deixa de ser una tasca de RSC amb la societat”.

D’altra banda, Pablo González de Castejón va destacar les polítiques dutes a terme des de la “gestió de persones” que permeten a Seguros RGA “atraure talent i poder competir amb empreses del sector que no disposen del segell “efr””.

Seguros RGA, que té el certificat “efr” des de l’any 2016, persegueix un ambient de benestar en la faena que repercutisca directament en un alt nivell de compromís dels seus professionals. El model de “gestió de persones” basat en la millora contínua aposta per la millora de la qualitat de vida dels empleats, ja que aquests són el puntal principal per a fer créixer la companyia i ser el millor proveïdor en el mercat espanyol de serveis asseguradors per al món rural.

Amb la recertificació “efr”, Seguros RGA renova el seu compromís a llarg termini amb la política de conciliació i igualtat d’oportunitats, i assegura un procés de millora contínua, ja que l’acreditació té una vigència de 3 anys, al final dels quals es durà a terme una altra auditoria per a renovar-lo.

Caixa Popular - Febrer 2020