Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Comitè espanyol d'ACNUR i Caixa Popular commemoren el Dia Mundial del Refugiat21/06/2017

El Dia Mundial del Refugiat que es va commemorar el dia 20 de juny, el Comitè espanyol d'ACNUR en col·laboració amb Caixa Popular, han visibilitzat la realitat de més de 65 milions de persones que han fugit de les seues llars.

Durant aquest dia, totes les oficines de Caixa Popular, van repartir entre els seus clients, un xicotet obsequi, una polsera, amb la qual fer present la realitat de les persones refugiades i desplaçades que s'han vist forçades a fugir a causa dels conflictes bèl·lics i la persecució.

D'aquesta forma, la cooperativa de crèdit se suma a les accions del Comitè espanyol d'ACNUR per a sensibilitzar sobre la realitat de les persones que ho han perdut tot i cerquen refer la seua vida, moltes vegades, lluny dels seus familiars i amics, als qui van deixar per a poder salvar les seues vides.

Al costat de l'acció en les oficines de Caixa Popular, aquest dia va haver-hi personal del Comitè espanyol d'ACNUR oferint informació en les oficines. Es completarà aquesta acció amb xarrades dirigides a clients, treballadors i públic en general on s'aprofundirà sobre les causes que originen el desplaçament forçat, com se'ls ajuda i les solucions a llarg termini que ACNUR contempla per a milions de persones que mai van triar ser refugiades.

Caixa Popular - Juny 2017