Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Carrera de Creu Roja del 5 de maig impulsarà ajudes socials a València amb el suport de Caixa Popular 26/04/2019

Els 5 quilòmetres del traçat es podran realitzar en la modalitat runnig i en la modalitat marxa nòrdica amb la finalitat que tots els col·lectius puguen participar.

Creu Roja Espanyola ha presentat la VII Carrera Solidària en el Complex Esportiu de la Petxina. En la seua setena edició, prevista per al pròxim 5 de maig, l'esdeveniment parteix del Passeig de l'Albereda a les 9.00 hores i recorrerà les grans avingudes de València i la part superior de l'antic llit del riu Túria. L'organització destinarà íntegrament la recaptació de l'esdeveniment a projectes socials com a infància en dificultat social o persones majors a la ciutat.

L'organització de la VII Carrera Solidària compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de Caixa Popular, i de Levante-EMV i Superdeporte, a més de Seat JR Valle. El suport d'empreses col·laboradores i de l'Ajuntament de València permetrà que els fons recaptats a través de les inscripcions de la VII Carrera es dediquen a mitigar les dificultats de les persones amb major risc d'exclusió a València.

Així ho ha anunciat el vicepresident executiu de Creu Roja Espanyola a València, Pedro Redón, en l'acte on també ha participat el director gerent de la Fundació d'Esports Municipal, Jesús Casero, el director de Relacions Institucionals i Responsabilitat Social de Caixa Popular, Paco Alós, el fundador de Seat JR Valle, José Ramón Valle, i la directora de Màrqueting de Levante-EMV, Lucía Delgado.

Un recorregut assequible per a tots els públics

Després de l'èxit del recorregut de l'any passat, la Carrera de Creu Roja torna a centrar-se en els grans espais de la ciutat de València. La sortida i línia de meta se situaran en el Passeig de l'Albereda, creuarà el Pont d'Aragó per a prolongar-se pel Passeig de la Ciutadella fins al Pont del Real, per a dirigir-se després pel carrer General Elío fins a l'Av. Blasco Ibáñez, i culminar des de l'Av. d'Aragó fins al Passeig de l'Albereda.

De nou la Carrera té un traçat de cinc quilòmetres, accessible i assequible per a tots els públics. A més de la participació d'aficionats al “running”, Creu Roja contempla la modalitat d'inscripció de marxa nòrdica per a persones de totes les edats i condició, a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular, en les oficines de Caixa Popular i en les oficines de Seat JR Valle. Aquest any s'ha establert una quota única de 7 euros per a tots els participants.

Els fons recaptats en la VII Carrera de Creu Roja es destinaran íntegrament a ajudes socials a València. Respecte a les aportacions de productes, l'organització habilitarà espais en la Fira del Corredor i línia de sortida per a donacions d'aliments no peribles i productes d'higiene infantil.

Aquest any la Fira del Corredor es realitzarà en Seat JR Valle situat en carrer Illes Canàries 72. Allí es podran recollir els dorsals, samarretes i borsa del corredor, concretament el divendres 3 de maig de 16.30 a 20.00 hores i el dissabte 4 de maig de 10.00 a 20.00 hores.

El patrocinador principal de la VII Carrera Solidària de Creu Roja és Caixa Popular, que compta a més des de la seua primera edició amb Levante-EMV i Superdeporte com a mitjans oficials.

Caixa Popular - Abril 2019