Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte recolzen el treball de les associacions de la comarca amb 20.000 €12/01/2018

El jurat del programa de Projectes Interassociatius de la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte ha publicat ja la resolució de la convocatòria de 2018

 

Aquesta convocatòria anual d'ajudes a Projectes Interassociatius de la Fundació Horta Sud té com a principi inspirador afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social de la comarca, contribuint a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions.

Amb els Projectes Interassociatius la Fundació HortaSud, Caixa Popular i Fundació Ugarte, mobilitzen recursos per donar resposta a les necessitats des de la pròpia societat civil, enfortint el treball en xarxa, incrementant la participació i construint ciutadania. 

El jurat del programa de Projectes Interassociatius ha resolt ja la convocatòria de 2018, a la qual s'han presentat 31 projectes en els quals participen més de 150 associacions. D'aquests, s'ha aprovat 10 projectes, en els quals participen 55 associacions.

 

 • "Conectad@s", Plataforma intergeneracional per a la participació social i la inclusió.

 

El projecte té com a objectiu fomentar la participació social i la trobada intergeneracional mitjançant iniciatives social de sensibilització i prevenció del maltractament a col·lectius vulnerables. Presentat per Associació Proted Aulas de 3ª Edat de València, Associació COTLAS i Associació de Veïns Senabre. Import de l’ajuda: 2.000 €.

 • "Aprendiendo a caminar contigu", ¡Stop sonríe!

 

. Projecte per la millora de l’autoestima i l’autoconcepte de les persones. Presentat per l’Associació Corazones Abiertos i Assoc. Esperanza de Vida. Import de l’ajuda: 3.000 €.

 • "Bicicletes Inclusives"

 

. Projecte per a facilitar l’accés a un oci inclusiu mitjançant la bicicleta. Presentat per el Col·lectiu Soterranya, Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, ADISTO i ARTIC. Import de l’ajuda: 3.000 €.

 • "Açò sí són jocs de xiquetes/es".

 

El projecte té com a objectiu la prevenció, visibilització i informació de l’abús sexual infantil i promocionar l’hàndbol femení. Presentat pel Club Esportiu Handbol Femení Paiporta i ACASI. Import de l’ajuda 1.000 €.

 • "Veus de menuts".

 

El projecte pretén recolzar la rehabilitació de persones amb malalties mentals amb la publicació d’un llibre com a ferramenta de lluita contra l’estigmatització. Presentat per Associació Menstopia, Asoc. AFEMPES, Asoc. Nexe, Asoc. Amics, Bar 27 amigos, Bar Fábrica de Hielo, KAFCAFE, Asoc. Alfil i Asoc. Espai Circ. Import de l’ajuda: 1.500 €.

 • Vestint Il·lusions.

 

El projecte té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar sobre la situació dels xiquets i xiquetes en situació vulnerable i potenciar el vincle intergeneracional entre infants i dones. Presentat per ARTIC i Taller Madre Mazzarello-Amparito Baviera. Import de l’ajuda 2.000 €.

 • Vivir con un ángel- Síndrome de Angelman.

 

El projecte té com a objectiu donar a conèixer la malaltia. Presentat per diferents falles d’Alaquàs: Falla Virgen del Olivar, Junta Local Fallera d’Alaquàs, Falla Plaza la Libertad, Falla Vicente Andrés Estellés, Falla Plaza Buenos Aires, Falla Miguel Hernández, Falla Camí Vell de Torrent, Falla Plaza España, Falla Buenavista, Falla Avda. Genovés, Falla Cervantes, Falla 18 de Julio, Asoc. Crear, Asoc. de Mujeres Lilith, Club d’Atletisme d’Alaquàs, Servei de Traumatologia de l’Hospital la Fe i el Centre de Salut Font de Sant Lluís. Import de l’ajuda 2.000 €.

 • Millorant l’oci educatiu a l’Horta Nord.

 

L’objectiu d’aquest projecte és millorar l’activitat educativa dels Agrupaments Escoltes de la comarca. Presentat per Comarca Horta-Nord MEV, Agrupament Escolta Alezeya, Grup Scout Altair, Agrupament Escolta Jaume I, Agrupament Escolta Hiawatha i Grup Scout Sant Joan. Import de l’ajuda 1.000 €.

 • Fem escoltisme, fem comarca.

 

El projecte té com a objectiu contribuir a l’educació d’infants i joves de la comarca. Presentat per Comarca Horta-Sud MEV, Agrupament Escolta Argila, Agrupament Escolta Creixent, Agrupament Escolta Gaia, Agrupament Escolta Granerers, Agrupament Escolta l’Om i Agrupament Escolta Pas de Pi. Import de l’ajuda 1.500 €.

 • Salud bucodental per a les xiquetes i xiquets saharauis.

 

El projecte pretén formar i millorar la salut bucodental dels infants saharauis que passen les seues vacances en la comarca. Presentat per Ajuda als pobles, Talha Xirivella i SOS Odontologia social. Import de l’ajuda 3.000 €. 

En els 23 anys de Projectes Interassociatius s'han lliurat ajudes per valor de 208.671 €, repartits entre 139 projectes interasociativos i més de 763 entitats subvencionades.

Caixa Popular - Gener 2018