Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grup Ugarte convoquen les Ajudes a Projectes Interassociatius amb un pressupost de 20.000 euros11/09/2017

 

Un any més, la Fundació Horta Sud, l'entitat financera valenciana Caixa Popular, i el Grup Ugarte Automoció convoquen les ajudes a Projectes Interassociatius per al 2018, als quals es destinarà un total de 20.000 euros.

L’objectiu principal d’aquest programa d’Ajudes a Projectes Interassoaciatius és contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit de la nostra comarca, sempre amb el principi inspirador d’afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social.

Amb el fort convenciment de què és possible transformar la realitat mitjançant accions quotidianes, aquestes ajudes volen donar suport a la tasca del teixit associatiu de la comarca de l’Horta que, a través del treball col·laboratiu, permet construir un nou model associatiu que dia a dia dona resposta a moltes de les necessitats socials del nostre entorn.

Així, en els 22 anys de Projectes Interassociatius s'han lliurat ajudes per valor de 188.671 €, repartits entre 129 projectes Interassociatius i més de 708 entitats subvencionades.

Poden sol·licitar estes ajudes les Associacions sense ànim de lucre, domiciliades en les localitats de l’àmbit territorial de la Comarca de l’Horta, presentant en qualsevol oficina de Caixa Popular els seus Projectes. El termini de presentació dels projectes és fins al 2 de novembre 2017.

Caixa Popular - Setembre 2017