Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular, Seguros RGA i Fundació ONCE lliuren material esportiu adaptat a l'Associació Tetrasport07/03/2018

Caixa Popular, Seguros RGA i Fundació ONCE han fet lliurament de material esportiu adaptat a l'Associació Tetrasport, en concret es tracta d'una Handbike, una bicicleta de tres rodes que es propulsa, es dirigeix i es frena amb els braços i que permetrà practicar aquest esport a les persones amb discapacitat en les extremitats inferiors i/o en el tronc.

Aquesta iniciativa és fruit del conveni de col·laboració que existeix entre Fundació ONCE, Seguros RGA i el Grup Caja Rural, al que pertany Caixa Popular, amb el qual es vol promoure la pràctica esportiva inclusiva i els valors com la solidaritat, l'esforç i el compromís.

En aquest marc, durant la passada Volta Ciclista a Espanya es va dur a terme la campanya Bicicleta Solidària, la recaptació d'aquesta iniciativa ha permès finançar el material adaptat que s'ha donat a Tetrasport. Associació que compta amb tècnics esportius especialistes a prescriure programes d'entreteniment i intensificació esportiva a persones amb discapacitat.

L'acte de lliurament va tindre lloc en el Pavelló esportiu Municipal de la Fuensanta a València. I en ell van participar representants de la Fundació Esportiva Municipal, Seguros RGA i Caixa Popular.

Caixa Popular - Març 2018