Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

ESIC celebra el V Forum d'Inversió a València patrocinat per Caixa Popular25/07/2019

El campus de València d'ESIC Business & Màrqueting School ha celebrat el V Fòrum d'Inversió d'ESIC Emprenedors. Aquesta trobada té com a objectiu proporcionar una via de finançament a projectes empresarials dels alumnes i antics alumnes d'ESIC, a través de l'aportació de capital per part d'inversors privats. L'esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular que, a través d'un conveni de col·laboració subscrit entre les dos institucions, han coordinat esforços per a impulsar el teixit empresarial valencià i donar suport a la gestió d'activitats formatives i emprenedores.

AdbioPlastics, companyia pionera en l'elaboració de plàstics biodegradables i compostables, s'alçat amb el Premi a la Millor Startup, valorat en 3.000 euros. Els plàstics que desenvolupen són d'origen vegetal, es degraden en menys de tres mesos i, a més, es converteixen en compost o abonament. S'estima que, en 2050, pràcticament totes les espècies d'ocells marins del planeta ingeriran plàstic; així mateix, dels 6,9 milers de milions de tones de residus plàstics generats, el 79% s'aboquen a abocadors o al medi ambient i la seua presència en la naturalesa és de 450 fins a milers d'anys. Davant les alarmants xifres sobre la contaminació de residus plàstics procedents del petroli, AdbioPlastics es presenta com una opció necessària que ha captat l'atenció dels inversors en aquesta edició.

A més, han participat les següents empreses:

Watioo i Equick, dos startup sorgides del hackathon que ESIC va realitzar per a trobar solució al repte de la mobilitat del futur amb cotxes elèctrics. La proposta de Watioo consisteix en un servici de càrrega mòbil sol·licitat mitjançant una app. El servei de recàrrega es desplaça fins al lloc en el qual es troba estacionat el vehicle del client i a través d'acumuladors mòbils realitza la càrrega insitu. Per part seua, la solució d'Equick per a carregar cotxes elèctrics, es basa en l'ús de les bateries intercanviables que permeten a l'usuari disposar de la recàrrega necessària de forma ràpida.

Rithmi, companyia pionera del Computational Predictive Care™, que a través de la utilització d'algorismes propis basats en intel·ligència artificial i machine learning, ha creat un rellotge intel·ligent que monitora el funcionament del cor per a detectar la fibril·lació auricular en temps real i previndre l'ictus.

Perú Online, e-commerce de productes peruans del sector de l'alimentació amb seu a Espanya. Ofereix més de 250 productes amb els preus més competitius del mercat i dóna cobertura d'enviaments a diferents països d'Europa.sos d'Europa.

Caixa Popular - Juliol 2019