Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Seguros RGA organitzen tres fans zone solidàries amb motiu de la Vuelta Ciclista a Espanya21/08/2017

De la mà de Caixa Popular i Seguros RGA, la Bicicleta Solidària farà una parada al Port de Sagunt, Llíria i Ibi

Amb motiu de la Volta Ciclista a Espanya en la qual participa l'equip Caixa Rural-Seguros RGA, Caixa Popular juntament amb l'entitat asseguradora, han organitzat una nova edició de la Bicicleta Solidària, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d'agost en el Port de Sagunt, Llíria i Ibi, respectivament.

Es tracta d'una iniciativa solidària i col·laborativa, ja que cada quilòmetre que pedalegen els assistents es canviarà per un donatiu d'almenys 3 euros per a la Fundación ONCE i els seus programes d'inclusió de persones amb discapacitat.

Per a fer atractiva la participació en aquesta acció solidària, els voluntaris que pedalegen en les bicicletes podran escollir un fragment d'una etapa de la Volta a Espanya, de manera que la bicicleta adaptarà la resistència a la dificultat del recorregut escollit. Tota una experiència per als amants del ciclisme.

A la Bicicleta Solidària, s'uneix un espai de realitat virtual, on els assistents gaudiren d'una experiència única amb la qual podran conèixer un poc més a l'equip ciclista Caixa Rural-Seguros RGA i els seus èxits en els 30 anys d'existència de l'esquadra verda.

Per la seua banda els més joves podran seguir aportant els seus quilòmetres solidaris en una bicicleta connectada a un videojoc que estarà en la zona habilitada per als més xicotets, al costat d'una pantalla tàctil on els xiquets podran jugar a divertits jocs. Un castell unflable completarà l'oferta lúdica per als més xicotets.

D'aquesta forma, Caixa Popular i Seguros RGA comptaran amb un nou model de fan zone més modern i interactiu, que estarà instal·lat en el Parc Vuelta de les tres poblacions citades. En aquest punt de trobada, també es regalaran samarretes i se sortejarà un mallot oficial del Caixa Rural-Seguros RGA.

Caixa Popular - Agosto 2017