Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Els clients de Banca Privada de Caixa Popular participen en una jornada exclusiva sobre inversió davant la situació actual dels mercats27/11/2018

"L'inversor racional davant la situació actual dels mercats", ha sigut la temàtica que ha abordat l'última conferència exclusiva que ha organitzat Banca Privada de Caixa Popular per als seus clients.

Una jornada en la qual han participat com a ponents Miguel Sánchez, Gestor de Carteres de Banca Privada i SICAVs del Banc Cooperatiu Español, i Mónica Blesa, Directora de Banca Privada de Caixa Popular.

Durant la conferència s'ha fet un repàs al cicle econòmic dels últims anys i s'han exposat les oportunitats que presenta l'actual situació dels mercats financers, tant per als productes de renda fixa com de renda variable.

També s'ha definit el plantejament que ha de tenir un inversor racional i s'ha fet un repàs a les claus més importants a tenir en compte a l'hora de realitzar una inversió i d'obtenir rendibilitat. Configurant un decàleg del bon inversor i donant pistes i normes a tenir-se en compte.

La jornada s'ha celebrat en l'Hotel Sercotel Sorolla Palace de València i ha comptat amb la participació de més de 150 clients de la principal entitat financera valenciana.

Caixa Popular - Novembre 2018