Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'euro solidari de la Volta a Peu València Caixa Popular anirà destinat a “Músicos por la Salud”25/04/2018

L'ONG serà la destinatària de l'euro de la inscripció dels corredors que la SD Correcaminos, organitzadora de la prova, dedica íntegrament a acció solidària.

La donació es fa directament amb la compra del dorsal, el preu del qual és de 3€ i que ja estan disponibles tant en les oficines de Caixa Popular com en les plantes d'esport d'El Corte Inglés a València.

volta a peu

L’ONG "Músicos por la Salud" serà l'entitat beneficiària de l'euro solidari que els participants en la Volta a Peu València Caixa Popular aporten en l'adquisició del seu dorsal per a l'edició del pròxim 20 de maig.

Per a aquesta edició, l'aposta de l'organització ha sigut donar visibilitat a "Músicos por la Salud" com a entitat que realitza una activitat desinteressada a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat. La seua labor se centra a humanitzar i regalar moments de felicitat i benestar mitjançant actuacions de música en directe.

Amb activitat en tota Espanya i amb seu a Granada, Madrid, València, Màlaga i Saragossa, la labor de "Músicos por la Salud" es desenvolupa principalment a través de micro concerts participatius per a pacients, acompanyants en hospitals, centres sociosanitaris o centres d'atenció a col·lectius desfavorits. L'objectiu final de la seua acció és aportar felicitat i benestar a les persones durant aquest delicat període. De fet, la involucració i presència d'aquesta ONG va en creixement, explicant en 2017 amb la realització de més de 3.000 micro concerts en tot l'estat i la involucració d'un total de 1.389 músics.

Per a la Volta a Peu València Caixa Popular i la SD Correcaminos, entitat organitzadora de la prova, la involucració d'una causa social com la que realitza "Músicos por la Salud" ajuda a remarcar el caràcter social i participatiu que sempre ha caracteritzat a la carrera més antiga de la ciutat de València. Un compromís solidari que l'any anterior es va transformar en una donació econòmica d'11.387€ -destinats a Payasospital com a entitat solidària de 2017- i que enguany, s'espera superar.

La Volta a Peu València Caixa Popular, que se celebrarà diumenge que ve 20 de maig a les 10 hores, s'involucra a aquest projecte solidari mitjançant les inscripcions dels seus participants, que ja estan obertes tant de forma presencial –en les oficines de Caixa Popular i en les plantes d'Esport d'El Corte Inglés – així com l'opció de registre online des de la pàgina web oficial www.voltaapeuvalencia.org

Caixa Popular - Abril 2018