Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Golsmedia renoven el seu compromís amb l'esport solidari16/11/2017

#EsportSolidariCaixaPopular 

 

Després de l'èxit collit la temporada passada amb el #Golsolidario, gràcies al que es van aconseguir arreplegar 3.000 quilos d'aliments per a les famílies més necessitades del nostre territori, Golsmedia i Caixa Popular han renovat un any més la seua aposta per l'esport i la solidaritat amb l'engegada d'una nova campanya solidària que començarà el pròxim 19 de novembre i finalitzarà en el mes d'abril.

#EsportSolidariCaixaPopular serà el hashtag mitjançant el qual els seguidors de Golsmedia i els aficionats a l'esport regional de la Comunitat Valenciana podran convertir cadascun de les seues tuits en un quilo d'aliments que seran donats per Caixa Popular al Banc d'Aliments de València.

Com convertir un tuit en un quilo d'aliments?

La mecànica per a contribuir en la campanya solidària de Golsmedia i Caixa Popular és molt senzilla. Cada tuit en el qual un usuari informe del resultat final d'un partit o d'una competició esportiva que se celebre a la Comunitat Valenciana i que incloga el hashtag #EsportSolidariCaixaPopular i l'etiqueta @golsmedia es transformarà automàticament en un quilo d'aliments.

Per a Alberto Aparicio, director de Golsmedia, "enguany volíem implicar a tot l'esport regional, no solament al futbol. D'aquesta manera, qualsevol afeccionat o club de pilota, bàsquet, rugbi, ciclisme o qualsevol altra disciplina podrà participar en la campanya i contribuir amb aquesta bonica causa solidària. Quants més tuits es realitzen, més quilos d'aliments podrem sumar".

Per la seua banda, José Mª Company Director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular ha apuntat al fet que amb un simple gest com és escriure un tuit es pot millorar la vida de les persones i contribuir a la solidaritat. "Volem que la societat s'implique i contribuïsca a col·laborar amb aquells que més ho necessiten i la campanya del #EsportSolidariCaixaPopular amb Golsmedia ens sembla una gran oportunitat", ha conclòs.

Caixa Popular - Novembre 2017