Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i IVEFA organitzen una jornada sobre estratègia i implicació de les noves generacions en l'Empresa Familiar05/06/2018

"Els protocols familiars minimitzen el risc de conflictes". Aquesta és una de les principals conclusions de la Jornada ‘Estratègia i implicació de les noves generacions com a clau de futur en l'Empresa Familiar’, organitzada Caixa Popular, l'Institut d'empresa Familiar (IVEFA) i CAMU (Comerços Associats de Museros).

La trobada ha sigut inaugurat per la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Blanca Marín. Durant la taula redona que s'ha desenvolupat, en el marc d'aquesta jornada, han participat la subdirectora general de Tributs de la Generalitat Valenciana, Sonia Díaz, al costat del director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur. La taula redona ha sigut moderada pel president de IVEFA, José Bernardo Noblejas, Juanjo Barceló de Grupo Ifedes, Emi Boix de EMAC Complementos i Salvador Beneït de Inplasva. Mentre que la clausura ha sigut a càrrec de l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

Durant la jornada, José Bernardo Noblejas ha reiterat que "des de fa 21 anys IVEFA s'ha entregat a la principal missió d'ajudar a les empreses familiars a prosperar en les seues activitats i a protegir els seus interessos econòmics, acompanyant-les en els complexos trànsits generacionals i recolzant-les en la prevenció de conflictes familiars".

En la seua intervenció, Juan Gallur ha manifestat que "els protocols familiars minimitzen el risc de conflictes i, per tant, dissipen incerteses que, a l'hora de finançar-se normalment, es tradueixen en una prima de risc superior". En la seua opinió, "ací radica la importància de la formació per a tindre un alt grau de professionalització en les empreses, la qual cosa també elimina incerteses als proveïdors financers". "Per açò és necessari el suport que fem des de Caixa Popular a jornades formatives com aquesta" ha afegit Gallur. Finalment, ha destacat "la gran labor que fa IVEFA, mantenint als seus socis sempre informats de les últimes novetats en matèria empresarial".

Per la seua banda, Sonia Díaz ha manifestat que "existeix molt desconeixement sobre els beneficis fiscals que existeixen relacionats amb molts impostos i que poden afavorir la transmissió de les empreses, com és el cas de l'impost de successions, donacions i sobre el patrimoni".

Caixa Popular - Juny 2018