Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Unió Gremial i Caixa Popular renoven el seu acord de col·laboració per a impulsar el teixit comercial valencià25/05/2017

Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià i Caixa Popular han renovat el conveni de col·laboració que mantenen per a seguir desenvolupant el comerç local valencià.

Les dos entitats pretenen impulsar el teixit comercial, amb l'objectiu de millorar l'actuació i el dinamisme comercial, generar riquesa i llocs de treball en la societat valenciana.

Aquest conveni també contribuirà a incentivar el crèdit als comerços i empreses associades i millorarà la seua competitivitat donat que l'entitat financera posa a disposició dels associats a Unió Gremial la Targeta de Compra Local de Caixa Popular.

Un instrument de pagament exclusiu que permet als clients dels negocis associats finançar les seues compres sis mesos sense interessos o la possibilitat d'ajornar-les a més temps. I, millora la competitivitat d'aquests comerços enfront de les grans superfícies, alhora que fomenta les compres.

El president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer, i el director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, han sigut els encarregats de formalitzar la signatura d'aquest acord.

Caixa Popular - Maig 2017