Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Universitat Catòlica de València i Caixa Popular signen un conveni per a fomentar l'ocupabilitat i l'emprenedoria27/09/2019

El rector de la Universitat Catòlica de València (UCV), José Manuel Pagán, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un conveni marc de col·laboració per a afavorir la posada en marxa de projectes emprenedors i l’ocupabilitat dels estudiants.

Així, s’ha acordat continuar reforçant la qualitat de la docència impartida, contribuir a l’excel·lència de l’activitat investigadora, promoure la transferència dels resultats d’investigació i millorar l’eficiència de la gestió acadèmica.

Així mateix, amb l’acord es busca facilitar l’accés dels estudiants de la UCV a programes de formació continuada, reforçar-ne la projecció internacional i programes de cooperació i, en general, elevar l’oferta i el nivell de serveis culturals, esportius i de qualsevol altre tipus prestats a la comunitat universitària. Totes aquestes iniciatives s’aniran concretant en convenis específics.

Després de la signatura del conveni, Pagán ha afirmat que aquest acord “obri el camí cap a futures col·laboracions amb una institució valenciana el model cooperatiu de la qual ofereix diferents possibilitats”.

En la mateixa línia, Ortí ha destacat que la UCV i aquesta entitat financera són dues institucions que tenen “molt en compte” els valors de la doctrina social de l’Església: “Som una entitat valenciana que dóna molta importància a la persona i a la implicació social i creiem que podem convergir en aqueixos objectius amb els elements fundacionals de la UCV”.

En l’acte de la signatura ha participat també la vicerectora d’Estudiants i Acció Social de la UCV, Beatriz de Ancos, i la directora de zona de Caixa Popular, Alicia Soler.

Caixa Popular - Setembre 2019