Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L’Entidad Urbanística La Pahílla i Caixa Popular signen una aliança per potenciar activitats econòmiques i empresarials a Xiva23/03/2020

firma de convenio entre Caixa Popular y polígono industrial de Chiva

L’Entidad Urbanística La Pahílla i Caixa Popular signen una aliança per potenciar a Xiva activitats econòmiques i empresarials. Juan Gallur, el director de Banca Empresa de Caixa Popular, i Rodrigo Tarín, en representació de l’Entidad Urbanística La Pahílla, han formalitzat la signatura de l’acord de col·laboració entre les dues entitats.

L’Entidad Urbanística La Pahílla té com a objectiu, entre altres, el desenvolupament d’activitats de formació i d’interés general per als seus socis. D’altra banda, Caixa Popular persegueix la millora del desenvolupament econòmic per a generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment als pobles on té presència.

Les dues entitats coincideixen a considerar altament positiu per als seus objectius respectius establir un conveni marc de col·laboració amb la finalitat de potenciar les activitats econòmiques i empresarials a Xiva.

Caixa Popular - Març 2020