Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Paterna Ciutat d'Empreses i Caixa Popular amplien fins als 10 milions d'euros la línia de crèdit per a empreses28/04/2017

A més s'han millorat les condicions dels microcrèdits dirigits a emprenedors i cooperatives, abaixant els interessos i ampliant la quantia dels crèdits

  • L'Alcalde de Paterna i president de l'associació empresarial, Juan Antonio Sagredo i la Cap d'Àrea de Caixa Popular, Alicia Soler han subscrit avui un nou conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat bancària.
  • Tal com ha recordat l'alcalde, la firma d'este conveni s'emmarca dins de l'Estratègia de Desenrotllament Local promoguda fa un any per l'Executiu i que busca potenciar Paterna com principal enclavament econòmic de la Comunitat Valenciana.

L'Ajuntament de Paterna a través de l'associació empresarial Paterna Ciutat d'Empreses ha renovat este matí el conveni de col·laboració que manté amb la Caixa Popular a través del qual s'oferix un finançament preferent a les empreses localitzades en el municipi.

 

"Amb este nou acord hem millorat les condicions del conveni afavorint les línies de crèdit amb condicions molt avantatjoses per a les empreses i professionals integrats en l'associació empresarial, possibilitant el desenrotllament dels seus activitats", ha afirmat Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna i president de Paterna Ciutat d'Empreses.

 

En eixe sentit, el nou conveni contempla una ampliació de la línia de crèdit dirigida a les empreses passant de 2 a 10 milions d'euros. A més, també s'ha renovat el conveni de microcrèdits dirigits a emprenedors, augmentant la quantia fins als 50.000 euros i oferint avantatjosos requisits en el finançament, i s'han millorat les condicions dels crèdits a cooperatives i emprenedors abaixant els interessos i ampliant la línia de crèdit fins als 30.000 euros.

 

Tal com ha recordat l'alcalde, la firma d'este conveni s'emmarca dins de l'Estratègia de Desenrotllament Local promoguda fa un any per l'Executiu i que busca potenciar Paterna com un enclavament econòmic, a través de mesures i accions que afavorisquen l'emprendimiento i la I+D+i.

 

Caixa Popular - Abril 2017