Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Fundació Novaterra s'alien un any més per a generar “Viatges a la dignitat”11/05/2017

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el President de la Fundació Novaterra, Francisco Cobacho, han signat la renovació de l'acord de col·laboració que mantenen les dos entitats per a promoure la formació i inserció soci laboral a través del treball d'aquesta fundació valenciana.

Només durant l'any 2016, 255 persones han recorregut el seu "Viatge a la dignitat", un itinerari d'inserció soci laboral personalitzat compost per diverses etapes i amb una única meta: aconseguir una ocupació, i recuperar el sentir-se una persona ciutadana de ple dret en la societat.

Caixa Popular porta anys recolzant aquest programa de la Fundació Novaterra, gràcies al com l'any passat 111 persones van trobar una ocupació. En els seus més de 25 anys de trajectòria són més de 3.000 les persones que s'han beneficiat de les activitats d'aquesta entitat valenciana.

"Unes 50 empreses i entitats donen suport en l'actualitat el nostre projecte de diversa manera i amb diferent implicació. Però Caixa Popular s'ha convertit hui en un aliat estratègic de Novaterra. Compartim principis, valors, visió de futur de la societat que volem. Així que és una gran notícia per a tots reforçar aquest compromís any rere any i seguir estrenyent llaços entre ambdues institucions", ha destacat Francisco Cobacho, president de Fundació Novaterra.

Per la seua banda, el Director General de la cooperativa de crèdit valenciana ha assegurat que en Caixa Popular "tenim una forta implicació social, som coherents amb els nostres valors i amb la nostra missió, per açò donem suport a aquells projectes com el que impulsa la Fundació Novaterra, que contribueix a millorar i transformar la societat valenciana".

Gràcies a la col·laboració de Caixa Popular la Fundació Novaterra podrà generar desenes d'oportunitats de formació específica, formació en competències transversals, oportunitats d'ocupació en empreses pròpies, pràctiques no laborables en empreses, i una altra sèrie de recursos enfocats a la millora el treball de les persones usuàries.

Caixa Popular - Maig 2017