Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La MICE i Caixa Popular: junts pel cinema i l'educació08/02/2018

firma convenio MICE

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu i Caixa Popular han arribat a un acord perquè l'entitat siga un dels col·laboradors més importants del festival. Gràcies a aquest conveni, les dos entitats valencianes demostren una vegada més el seu compromís pel foment i el creixement de la cultura a València.

Jose Mª Company, Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, afirma que aquesta cooperació és el reflex del treball i la passió que té l'entitat bancària "pel suport al cinema i a les iniciatives culturals que emergeixen a València" per a, així, "fomentar l'educació i la cultura audiovisual entre la joventut valenciana".

Per la seua part, el director del festival, Josep Arbiol, reconeix el seu goig sabent que és Caixa Popular, "una entitat de caràcter valencià", la primera empresa privada que esponsoritza la MICE. "Tenim clar que volem continuar fent créixer la Mostra per arribar a totes les comarques valencianes, i per a això necessitem també el suport privat". Per últim, Arbiol agraïx a Caixa Popular "l'aposta que fa" pel festival, assegurant: "no els hi fallarem".

La firma de l'acord, el van formalitzar José Mª Company, com a representant de l'entitat financera valenciana, i Nuria Cidoncha, com a gerent de la MICE.

Caixa Popular - Febrer 2018