Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i la Mancomunitat Camp de Túria s'alien per a afavorir l'emprenedoria i auto-ocupació en la comarca05/10/2017

 

 

Caixa Popular i la Mancomunitat Camp de Túria han signat un conveni de col·laboració per a oferir vies de finançament dirigides a aquelles persones que vulguen desenvolupar projectes emprenedors i d'autoocupació.

 

Mitjançant aquest acord, la principal entitat financera valenciana posarà a la disposició d’empreses i autònoms crèdits per al desenvolupament de noves iniciatives comercials i empresarials. Es tracta de microcrèdits destinats a emprenedors que hauran de presentar el seu projecte en les Agències de Desenvolupament Local de la comarca del Camp de Túria.

 

La Directora de Zona de Caixa Popular, Alicia Soler, i la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, han formalitzat aquest conveni de col·laboració.

 

"Aquest tipus d'iniciatives demostren clarament la importància que té en el teixit social i econòmic dels nostres pobles l'autoocupació. Les institucions hem de recolzar, en la mesura del possible, a aquells que tenen iniciativa i volen muntar el seu propi negoci", ha assenyalat Mª Dolores Celda.

 

Per la seua banda la Directora de Zona de la cooperativa de crèdit ha destacat que el paper de Caixa Popular és "estar al costat i recolzar als emprenedors per contribuir a incentivar l'economia i incrementar la vitalitat dels pobles i ciutats".

Caixa Popular - Octubre 2017