Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular impulsarà les activitats socials i els projectes de foment de l'esport inclusiu de Fundación Levante UD 13/09/2017

convenio levante

Caixa Popular ha establit un acord de col·laboració amb la Fundación Levante UD per a promocionar la realització d'activitats socials i desenvolupar els projectes relacionats amb la difusió i el foment de l'esport inclusiu en la societat valenciana.

L'aliança entre les dos entitats valencianes l'han formalitzat el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el President de la Fundación Levante UD "Cent Anys", Vicente Furió.

Les dos institucions coincideixen que han de contribuir al progrés de les persones i de la societat valenciana, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables.

"És una col·laboració molt en línia amb la missió i els valors de Caixa Popular. Amb un fort compromís social i solidari en benefici de la societat valenciana", ha assenyalat el Director General de la cooperativa de crèdit. "És un aliança de valencians i per a benefici dels valencians", ha destacat Ortí.

La Fundación Levante "Cent Anys", per la seua banda, acull amb gran satisfacció l'acord de col·laboració al que s'ha arribat amb Caixa Popular. El fet que dos entitats històriques, amb capital, cent per cent, valencià, unisquen les seues destinacions, en la col·laboració mútua, només pot motivar alegria.

La col·laboració que Caixa Popular aporta a la Fundación Levante UD té per objectiu contribuir a consolidar i millorar la labor social que, des de fa anys, es ve efectuant amb el desenvolupament de l'activitat dels equips de Levante UD Masclets; Levante UD EDI, Levante UD PC i projecte Di_ Capacidad; activitats integrades en l'àrea social de la Fundació.

"Per a la Fundació del Levante UD és també motiu de satisfacció observar com, Caixa Popular, obri les seues portes a les nostres iniciatives de caràcter esportiu i social. Trobar una entitat tan entusiasta i identificada, amb el treball de la Fundació, només pot produir orgull i gratitud entre els levantinistes i també entre els nostres col·laboradors.

Des de la Fundació del Levante UD "Cent Anys" volem expressar, la nostra felicitació a Caixa Popular, a tots els seus clients i impositors, així com als seus professionals, pel fet de fer possible una meravellosa realitat, com l'és, el d'estar celebrant el seu 40 aniversari. No és fàcil complir anys. El Levante UD, amb els seus 108 anys d'història, ho sap i per açò valora el treball, la constància, la imaginació i l'esforç de quants mantenen visca la flama de Caixa Popular. Una entitat que ha sabut mantenir-se fidel a les seues arrels en temps de profunda crisi econòmica", ha indicat Furió.

"Per tot açò, només desitge que la singladura que vivim Caixa Popular i la Fundación Levante UD servisca per a aprofundir en el coneixement mutu, en la col·laboració i a obrir noves iniciatives, amb els quals afrontar el futur, en favor de la societat valenciana. Caixa Popular, Levante UD i Fundació estan cridats a seguir deixant una positiva petjada entre els valencians i també entre aquells ciutadans que comproven que els valors de Caixa Popular, Levante UD i Fundación Levante UD "Cent Anys" desperten il·lusió per la seua eficàcia i capacitat de servei", ha conclòs el president de la Fundació granota.

Caixa Popular - Setembre 2017