Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Florida Universitària i Caixa Popular renoven el seu acord per a promoure la cultura del cooperativisme21/03/2019

Florida Universitària i Caixa Popular han renovat el seu acord marc de col·laboració per a la promoció de la cultura i el foment del cooperativisme. A través d'aquesta aliança totes dues entitats, amb més de 40 anys d'història cooperativa en la Comunitat Valenciana, es comprometen a participar activament en diferents activitats i manifestacions, promogudes per organitzacions cooperatives, especialment aquelles amb vinculació estreta amb el nostre territori i amb impacte en la ciutadania.

El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han valorat l'acord entre dues entitats amb una història i objectius comuns, que promouen el cooperativisme i els valors de l'economia social. Totes dues organitzacions s'han consolidat com a referents d'un sector que continua creixent i aportant riquesa al nostre entorn.

A través d'aquest conveni, totes dues cooperatives valencianes reafirmen el seu compromís d'impulsar un model basat en les persones, amb valors arrelats a la Comunitat Valenciana i que demostren que una altra manera de gestió és possible.

Florida Universitària i Caixa Popular són organitzacions voluntàries d'economia social que afavoreixen el creixement econòmic i generen ocupació sòlida, fins i tot en moments de crisis. Amb aquest acord es promourà la cultura de la innovació social, el respecte amb l'entorn i el desenvolupament comunitari.

Caixa Popular - Març 2019