Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Fecoreva i Caixa Popular signen un acord de col·laboració per a potenciar el desenvolupament de l’agricultura valenciana30/12/2019

Fecoreva

La Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana, Fecoreva, i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb la finalitat de potenciar les activitats dels agricultors comuners, associats a les comunitats de regants que formen part de la Federació.

L’aliança entre totes dues entitats l’han signada el president de Fecoreva, Salvador Marín, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, en la seu de l’entitat financera.

Caixa Popular considera un puntal de l’economia el desenvolupament de l’agricultura i, en conseqüència, manifesta el seu suport al sector fomentant aquestes activitats mitjançant condicions especials al col·lectiu de regants.

Per això, a través d’aquest conveni, es pretén donar suport a Fecoreva en la tasca de sensibilització per a fomentar l’ús responsable de l’aigua; i també per a estar a l’avantguarda de la modernització i la innovació en matèria de gestió d’aigua i tindre a disposició una aigua de reg de qualitat a preus competitius per a una agricultura sostenible.

Caixa Popular - Desembre 2019