Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Valencia - ESIC i Caixa Popular continuen apostant per impulsar l'emprenedoria31/10/2018

Impulsar el teixit empresarial valencià i donar suport a la gestió d'activitats formatives i emprenedores són els principals objectius del nou conveni de col·laboració entre el campus d'ESIC Business and Marketing School a la Comunitat Valenciana i Caixa Popular. L’interès comú de les dos institucions per col·laborar i coordinar esforços els ha portat a renovar aquest vincle subscrit per Agustín Carrilero, director d'ESIC en la comunitat Valenciana i Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular que està vigent des de 2016.

En la mateixa línia que en anteriors edicions, Caixa Popular patrocinarà els Premis Emprenedors ESIC, que naixen amb l'objectiu d'incentivar l'emprenedoria entre els estudiants, amb especial interès en l'emprenedoria de caràcter social.

En aquesta ocasió, a més de les categories dels premis a la Millor Iniciativa Emprenedora de Grau, Millor Iniciativa Emprenedora de Postgrau i Millor Iniciativa d'emprenedoria Social, s'incorpora el premi a la Millor Startup.

Així mateix, el nou acord contempla la realització de diverses actuacions orientades promoure la formació en el context empresarial. D'aquesta manera, està previst celebrar trobades de professionals procedents d'empreses valencianes, així com conferències i xarrades dutes a terme per experts financers de Caixa Popular. De la mateixa manera, el conveni aborda el Desenvolupament de Casos d'empreses entre l'alumnat d'ESIC.

Amb aquest conveni, tant ESIC Business and Marketing School com Caixa Popular es converteixen en protagonistes per a estimular la iniciativa emprenedora, el networking i la formació.

Caixa Popular - Octubre 2018