Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Creu Roja i Caixa Popular renoven la seua aliança estratègica per a projectes a València24/02/2020

El nou conveni consolida la col•laboració de Caixa Popular amb la tasca humanitària de Creu Roja Espanyola durant els pròxims dos anys.

Creu Roja Espanyola i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que consolida l’aliança estratègica que mantenen totes dues entitats a València des de fa més de dues dècades. Així ho han confirmat el president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Rafael Gandia; el delegat provincial de Creu Roja Espanyola a València, Juan José Collado, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, acord que ratifica i consolida els objectius socials de totes dues organitzacions.

"La col·laboració de Caixa Popular amb la Creu Roja va més enllà del patrocini. És una relació de confiança basada en els valors, els projectes i les aliances d’interés mutu", ha remarcat el delegat provincial de Creu Roja Espanyola a València, Juan José Collado. Així mateix, després de la signatura del conveni, el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, ha destacat que a les dues entitats "ens uneix la vocació social i de proximitat amb les persones i amb l’entorn per a fer una societat millor, més solidària i justa".

Caixa Popular i Creu Roja són entitats unides per la implicació social. Així ho han plasmat en l’informe que resumeix les actuacions dutes a terme durant els últims tres anys i que s’ha presentat durant l’acte de signatura del nou conveni.

Gràcies a l’aportació de Caixa Popular, Creu Roja Espanyola ha pogut desenvolupar durant els últims tres anys projectes d’intervenció social, serveis preventius i operacions d’emergència a la província de València, que han destacat a les poblacions de la capital, Gandia i Oliva. Així mateix, Caixa Popular és el patrocinador principal de la carrera de Creu Roja a València, que ha celebrat set edicions.

La tasca humanitària de la Creu Roja a la província de València arriba a mig milió de persones a través de més de 40 punts d’atenció en tota la província i del voluntariat. D’altra banda, Caixa Popular reverteix en la societat els beneficis que genera i deixa una empremta social ben important al territori valencià. En l’últim any l’entitat s’ha implicat en nombrosos projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar la societat valenciana, amb una rellevància especial en els que ajuden a empoderar la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, així com l’esport i la cultura valenciana.

En total, la principal entitat financera valenciana ha destinat més d’1,7 milions d’euros a iniciatives d’impacte social a la Comunitat Valenciana

 

Caixa Popular - Febrer 2020