Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Concoval consoliden la seua relació per a potenciar el model cooperatiu16/05/2018

El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, han signat aquest matí la renovació de l'acord de col·laboració que mantenen les dues entitats cooperatives.

Aquest acord té com a objectiu divulgar i fomentar els valors del cooperativisme. Durant tot l'any, Caixa Popular ha recolzat a la Confederació en diversos esdeveniments i projectes organitzats per aquesta entitat. Així mateix, el conveni ha permès aprofundir en la relació de la cooperativa de crèdit amb altres sectors del cooperativisme valencià i ha contribuït a donar una visibilitat permanent a l'activitat econòmica i social desenvolupada per l'entitat financera.

Segons Rosendo Ortí, "Caixa Popular fomenta el cooperativisme i recolza a les estructures cooperatives com Concoval per a enfortir i consolidar el model cooperatiu en el panorama social i econòmic valencià".

Per la seua banda, Emili Villaescusa ha assenyalat que la renovació del conveni amb Caixa Popular "ens reafirma en la senda, iniciada ja fa alguns anys, de col·laboració permanent per a fomentar i difondre el cooperativisme com a model de desenvolupament econòmic, social i cultural. Que Caixa Popular torne a confiar en la Confederació per a caminar junts en cooperació, ens ompli de satisfacció".

La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana, i associa directament a les federacions autonòmiques de cooperatives. I, per açò, informarà a les empreses i entitats representades per la Confederació sobre el model cooperatiu i de serveis de Caixa Popular, tenint en compte la seua voluntat i vocació de donar cobertura a les necessitats financeres del cooperativisme valencià.

Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana té entre els seus objectius la potenciació dels valors del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquest propòsit recolza i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperativas.

Caixa Popular - Maig 2018