Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Ateneu Mercantil i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a afavorir l'emprenedoria i la innovació22/05/2019

L'Ateneu Mercantil de València i Caixa Popular han renovat el conveni de col·laboració enfocat a millorar el camí de l'emprenedoria i innovació de joves valencians. La presidenta de l'Ateneu, Carmen de Rosa, ha manifestat la seua satisfacció que “després de dos anys mantinguem aquest conveni que possibilita al Club d'Innovació i Empreses de l'Ateneu ampliar les seues activitats”.

En la signatura del conveni han participat la presidenta de l'Ateneu i el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur. A l'acte també ha assistit la directiva del Club d'Innovació i Empresa de l'Ateneu.

El principal objectiu del conveni és la d'afavorir la millora de l'empresa valenciana a través de les activitats i servicis que presta l'Ateneu Mercantil de València als seus associats i al món empresarial en general, especialment a través de l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa.

Amb aquest acord la principal entitat financera valenciana cerca fomentar i millorar les estructures empresarials dins de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de crear riquesa en la societat valenciana al costat de l'Ateneu Mercantil. Totes dues entitats tenen com a objectiu col·laborar i coordinar esforços per a fomentar les activitats que milloren la gestió de les empreses valencianes.

Caixa Popular - Maig 2019