Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Ateneu Mercantil i Caixa Popular signen un conveni de col·laboració per a activitats de l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa24/10/2017

 

La presidenta de l'Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un conveni per a col·laborar i patrocinar les activitats que organitza l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa.

 

Com ha indicat la presidenta de l'Ateneu, Carmen de Rosa, "la nostra institució i Caixa Popular han decidit col·laborar perquè coincidim en l'objectiu de fomentar les activitats que milloren la gestió de les empreses valencianes i hem decidit coordinar els nostres esforços".

 

Per la seua banda, el Director General de Caixa Popular ha incidit que com a entitat valenciana "hem d'estar al costat i recolzar a les estructures i entitats com l'Ateneu Mercantil de València que contribueixen a dinamitzar a les empreses i a la Societat valenciana".

 

El conveni s'ha subscrit amb la finalitat d'afavorir la millora de l'empresa valenciana a través de les activitats i serveis que presta l'Ateneu als seus associats i al món empresarial en general, especialment a través de l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa.

 

D'aquesta forma, els tècnics de Caixa Popular participaran en realització de cursos o jornades relacionades amb temes financers o d'assegurances que se celebren en l'Ateneu.

 

Així mateix l'entitat financera valenciana va a col·laborar en les activitats de l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa StartUp Europe Accelerator, que permet a un jove emprenedor impulsar la seua empresa en el cor d'Europa, i accedir a oportunitats de finançament, networking, mobilitat, comunicació internacional.

 

Una altra de les activitats en què es col·labora és el taller "De la idea a l'empresa", orientat a emprenedors que tinguen una idea de negoci i vulguen engegar-la i Caixa Popular també participa en el cicle de xarrades col·loqui "Educació Financera… per a l'Economia Familiar", que se celebren d'octubre a març.

Caixa Popular - Octubre 2017