Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i l'Ajuntament d'Alcàsser renoven conveni de col·laboració per a facilitar la financiació als emprenedors i les empreses mitjançant els microcrèdits11/04/2017

Alícia Soler, directora de l’oficina de caixa Popular de Picassent en nom de la entitat bancària,   i l’alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora,  van signar la renovació del  conveni per continuar afavorint  i recolzant  la creació de projectes emprenedors i d’auto-ocupació al poble d’Alcàsser. A la signatura del conveni també ha assistit Paqui Abella, regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social.

Aquesta iniciativa, que existeix en moltes altres poblacions de l’Horta Sud,  té com objectiu afavorir als emprenedors d’Alcàsser per a que puguen optar a un microcrèdit per obrir un negoci comercial o empresarial. Amb aquesta línea de finançament poden arribar a finançar el 95 % de la inversió  amb un baix interès, en un termini d’amortització de 5 anys i sense costos d’obertura.

Cal destacar que aquesta línea de microcrèdits està destinada preferentment a les persones majors de 45 anys, les famílies monoparentals, les dones, les persones amb diversitat funcional, les persones aturades de llarga duració  i als joves.

Caixa Popular - Abril 2017