Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular dóna suport al I concurs d’escriptura en valencià per a escolars de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua28/09/2017

L’entitat financera valenciana Caixa Popular ha col·laborat amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per convocar el I Concurs d’Escriptura en Valencià, un certamen al qual estan convidats a participar els alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) dels centres públics, concertats i privats del territori valencià i que té per objecte, en esta primera edició, comprovar el grau de coneixement que els estudiantsde dotze a setze anys tenen de la institució normativa del valencià.

Les bases especifiquen la temàtica del treball, l’extensió, les característiques tècniques i el mètode de selecció de les redaccions dels participants. L’organització ha previst tres premis amb una quantia de 2.000, 1.500 i 1.000 euros, compartits entre els centres i els alumnes guanyadors, que s’entregaran en vals bescanviables per llibres, material escolar, didàctic o electrònic. El termini de presentació dels escrits serà del 16 al 31 d’octubre.

El lliurament dels premis del I Concurs Escolar d’Escriptura en Valencià tindrà lloc el dia 26 de novembre, diumenge, en el monestir de Sant Miquel dels Reis, coincidint amb la III Jornada de Portes Obertes de l’AVL.

Caixa Popular - Setembre 2017