Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular adopta mesures addicionals com a conseqüència de l'epidèmia de coronavirus13/03/2020

En línia amb les mesures recents adoptades per les autoritats sanitàries en relació amb l’epidèmia de coronavirus (COVID-19), t’informem que Caixa Popular ha activat els plans de contingència per assegurar el servici als clients i salvaguardar la salut del seu col·lectiu de treball.

Totes les oficines operen amb normalitat en horari de matí de 8.30h a 14.30h. Mentre la Conselleria d’Educació mantinga la suspensió de totes les classes a la Comunitat Valenciana, les oficines no obriran al públic en horari de vesprada.

A través dels canals de comunicació interna es manté puntualment informada la plantilla de les mesures preventives de protecció i higiene que s’han d’aplicar. Addicionalment, hem dotat tant les oficines com els servicis centrals de gels hidroalcohòlics per facilitar la higiene de les mans.

Ruralvia, la banca digital de Caixa Popular, et permet també operar les 24 hores del dia amb absoluta seguretat i normalitat. De la mateixa manera, el Servici d’Atenció al Client o els canals d’“Ajuda urgent“ estan a la teua disposició per a resoldre els dubtes o les consultes més freqüents relacionades amb les targetes o els caixers automàtics.

En aquest moment Caixa Popular no té constància de cap empleat afectat. No obstant això, i de manera preventiva, en els Servicis Centrals està fomentant-se el teletreball d’un percentatge de la plantilla.

Per ajudar i donar suport al teixit empresarial, Caixa Popular posa a la disposició dels clients pimes, comerços i autònoms una línia extraordinària de finançament que permeta pal·liar els efectes del coronavirus en l’economia valenciana.

Amb el desig que aquesta situació evolucione favorablement durant les pròximes setmanes, quedem a la teua disposició per al que calga.

Caixa Popular - Març 2020