Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Associació de Comerciants de Moncada i Caixa Popular manté la seua col·laboració per impulsar el comerç local21/11/2018

Caixa Popular i l’Associació de Comerciants de Moncada han signat la renovació de l'acord de col·laboració amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament del comerç local. Ambdues entitats participen de les mateixes inquietuds per millorar l'actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a Moncada.

Aquest conveni facilita als comerciants i professionals associats una sèrie de servicis i avantatges que l'entitat financera ha dissenyat per afavorir el desenvolupament del comerç de la població, com la Targeta de Compra Local de Caixa Popular.

Aquest mitjà de pagament electrònic propi i exclusiu permetrà al comprador escollir en cada compra la forma de pagament. Per això, aquesta targeta suposarà un nou avantatge competitiu del comerç local enfront de les grans superfícies.

Així mateix, l'acord també estableix col·laboració en matèria formativa i aliances per promoure aquelles iniciatives que sorgisquen en benefici de l'Associació.

El president de l’Associació de Comerciants de Moncada, Rafel Francisco Albert, i el director de l'oficina de Caixa Popular Moncada, Rafael Luz, van ser els encarregats de segellar l'acord.

Caixa Popular - Novembre 2018