Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular col·laborarà amb el Club Juventud Chiva i la Sociedad Pilotari de Godelleta04/10/2017

Caixa Popular, a través de l'oficina de l'entitat a Chiva, ha establit un acord de col·laboració amb el Club Juventud Chiva i amb la Sociedad Pilotari de Godelleta per a potenciar l'esport en la comarca de l'Hoya de Bunyol.

Amb el Club Juventud Chiva, que forma als joves futbolistes chivanos, l'entitat impulsarà les activitats del club i oferirà condicions financeres avantatjoses als seus socis.

Aquest acord, ho han formalitzat el director de l'oficina de Caixa Popular a Chiva, Joan Martínez, i el president del Juventud Chiva, Manuel Torres.

Paral·lelament, Caixa Popular s'ha convertit en el patrocinador principal de la Sociedad Pilotari de Godelleta. Després d'establir un acord de col·laboració entre ambdues entitats.

"Amb 40 anys d'història i com a principal entitat financera valenciana, Caixa Popular manté un compromís ferm per a enriquir a la societat a través de l'esport. Per açò, estem al costat dels clubs i dels esportistes de la nostra comarca. I així seguirem", ha indicat, Joan Martínez.

 

Caixa Popular - Octubre 2017