Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular se suma al nou model de conveni de Carnet Jove02/07/2018

La Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit (AVCC), on s'integra Caixa Popular, i la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han subscrit un conveni per a adherir-se al nou model de gestió del Carnet Jove impulsat per l'IVAJ.

Un acord al que també s'han sumat totes les entitats financeres amb implantació a la Comunitat Valenciana, que compten amb convenis per a l'emissió del Carnet Jove en la modalitat de targeta financera.

A partir d'ara, les entitats bancàries transferiran els diners a l'IVAJ, que serà l'encarregat de gestionar els fons, amb tota l'exigència de transparència i trazabilidad que exigeix les bones pràctiques del Govern valencià.

Accions de promoció del programa Carnet Jove

En la reunió mantinguda, a més de la subscripció d'aquest conveni s'han acordat una sèrie d'accions promocionals, entre les quals destaquen la dotació de beques i estudis, una campanya amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove, accions de mediació social en festivals de la Comunitat Valenciana i diversos concursos.

Cal destacar que la col·laboració entre l'IVAJ i Caixa Popular implica el compromís de generar projectes que permeten a les persones joves beneficiar-se en major mesura.

Les aportacions de les entitats financeres per a polítiques de joventut oscil·len entre els 20.000 i els 120.000 euros, en funció dels actius que tinguen registrats en els seus balanços.

Beneficis per a 240.000 joves a la Comunitat Valenciana

El Carnet Jove és un programa del que es beneficien actualment uns 240.000 joves de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un servei que s'ofereix a la joventut per a facilitar la seua mobilitat i intercomunicació, així com per a possibilitar el seu accés, mitjançant l'articulació de determinades avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transports i similars oferits per 1626 empreses i 133 ajuntaments adherits a la Xarxa Carnet Jove.

Actualment en 80 ajuntaments i en les seus de l'IVAJ es pot aconseguir el Carnet Jove en la seua modalitat clàssica.

El programa Carnet Jove es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb prop de 40 països de l'entorn europeu que conformen l'Associació Europea del Carnet Jove (EYCA), que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diferents territoris adscrits.

Caixa Popular - Juliol 2018