Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

AVEMCOP i Caixa Popular subscriuen un conveni de col·laboració per a potenciar accions en benefici de les empreses associades15/02/2019

L'Associació Valenciana d'Empresaris de Maquinaria, Construcció i Obres Públiques (AVEMCOP) i Caixa Popular han subscrit un conveni de col·laboració per un any de durada, prorrogable per les dos parts, amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament econòmic entre les empreses associades a través d'avantatges i assessorament financer.

En el present acord, tant AVEMCOP com Caixa Popular es comprometen a participar de manera activa en aquells fòrums que convoquen i siguen d'interès per a l'una o l'altra part.

A més, Caixa Popular posa a la disposició de les empreses associades a AVEMCOP el seu servei de Banca per a Empreses i assessorament en el mercat internacional, així com el seu servici d'Auditoria d'Assegurances.

En la signatura han estat presents Felipe Ferrer, president de AVEMCOP, a més de Ramón Plumed, secretari general i Emiliano Navarro, tresorer, mentre que per Caixa Popular ha signat Juan Gallur, director del Banca Empresa.

Caixa Popular - Febrer 2019