Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Bicicleta Solidària de l'equip Caja Rural-Seguros RGA aconsegueix 4.575 euros per a la Fundación Pequeño Deseo10/09/2019

Centenars de persones van recórrer 1.525 quilòmetres en la Bicicleta Solidària que va comptar amb la col·laboració de Caixa Popular i Seguros RGA perquè la Fundación Pequeño Deseo puga seguir amb la seua labor social.

Amb motiu de la visita de la Volta a les localitats d'Ibi, Cullera, El Puig i l'Eliana, l'equip Caja Rural-Seguros RGA va organitzar, amb la col·laboració de Caixa Popular i Seguros RGA, unes fan zone en les quals els assistents, a més de viure de prop el ciclisme, van poder col·laborar amb la Bicicleta Solidària. D'aquesta forma, gràcies als quilòmetres recorreguts pels assistents, es van aconseguir 4.575 euros que aniran a parar a la Fundación Pequeño Deseo.

Aquest és el seté any que es desenvolupa la iniciativa Bicicleta Solidària, un projecte que converteix cada quilòmetre pedalat en la fan zone, en donacions per a diferents causes socials.

A més de col·laborar amb una bona causa, els assistents van poder disfrutar d'una experiència única en l'espai de realitat virtual, on van conéixer una mica més a l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i els seus assoliments en els més de 30 anys d'existència de l'esquadra verda.

Per la Bicicleta Solidària van passar diferents personalitats representants de les institucions públiques i de la societat civil valenciana, així com representants de Caixa Popular, Seguros RGA i de la Fundación Pequeño Deseo.

La Fundació fa realitat els desitjos de xiquets malalts crònics o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímicament i allunyar-los temporalment de la malaltia. El compliment d'un desig genera emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i en la manera d'afrontar la malaltia. Treballen de manera individual amb cada xiquet per a convidar-li a somiar i que puga manifestar la seua major il·lusió, de la mà de psicòlegs infantils, formats i preparats per a això.

Caixa Popular - Setembre 2019