Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Atmosfera Sport signen un acord de col·laboració per potenciar el dinamisme comercial de la Comunitat Valenciana15/11/2019

Per potenciar el dinamisme comercial en la societat valenciana i enfortir el comerç, Caixa Popular i l’Agrupació de Comerciants Esport Deval, coneguda com a Atmosfera Sport, han establit un conveni de col·laboració per a oferir condicions financeres preferents a les botigues associades.

María Jesús Bonifacio, directora de l’oficina de Silla de Caixa Popular, i José Ramón Manzanares, director general d’Atmosfera Sport, van ser els encarregats de signar l’aliança entre les dues entitats.

Atmosfera Sport és una societat mercantil valenciana dedicada al món de l’esport. Té com a objectiu la venda de material esportiu i promou, també, aquest estil de vida i activitats saludables.

D’altra banda, Caixa Popular és la principal entitat financera valenciana que té entre els seus objectius millorar el desenvolupament econòmic per generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment dels pobles i dels barris on se situen les oficines.

Caixa Popular - Novembre 2019