Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Club d'Innovació i Empresa obri les seues portes a l'emprenedoria social amb la col·laboració de Caixa Popular23/10/2018

Es donaran a conéixer els projectes de Mamás en Acción, Cáritas Diocesanas i NSD+ Nazaret

El Club d'Innovació i Empresa de l'Ateneu Mercantil de València amb la col·laboració de Caixa Popular ha organitzat una taula redona sobre emprenedoria social, una faceta solidària i pionera a la qual se li ha de donar visibilitat i conèixer de primera mà.

Serà el dimarts 23 d'octubre, a les 19:30 hores, en el hall del 6º pis de l'Ateneu Mercantil i donarà a conèixer les experiències de tres referents en projectes de caràcter social a València, Majo Gimeno, fundadora de Mamás en Acción; Nacho Grande, director de Cáritas Diocesana i Pedro Carceller, fundador del Projecte NSD+ Natzaret.

Mamás en Acción és una comunitat de persones que acompanya, nodreix i impulsa a xiquets, per a aconseguir que es convertisquen en adults amb consciència social i emocional. En Mamás en Acción es converteixen, sempre de manera altruista, en mamàs i papàs per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies amb l'objectiu que aquests xiquets reben l'afecte i l'atenció que requereix una persona de la seua edat.

Aquesta organització, fundada per Majo Gimeno, presta la seua labor a institucions, organitzacions i associacions i són aquestes les que indiquen qui pot precisar de Mamás en Acción per a dedicar el temps a cuidar, atendre i donar amor a aquests xiquets.

A més, recentment aquesta iniciativa ha signat el seu primer conveni amb la Conselleria de Sanitat perquè no hi haja xiquets sols en cap hospital de la ciutat de València.

Un altre dels convidats, Nacho Grande, director del Col·legi Diocesà Nostra Senyora dels Desemparats i Director de Cáritas Diocesana de València, abordarà la realitat social actual aprofundint en les iniciatives i en el model d'acció que des dels diferents projectes de Cáritas Diocesana s'estan duent a terme en la Diòcesi de València. Igualment reflexionarà sobre els nous reptes i oportunitats que s'obrin a la societat davant la necessitat de donar resposta a les persones més vulnerables.

També Pedro Carceller explicarà el Projecte NSD+ Natzaret, la seua creació i posada en marcxa d'aquesta iniciativa, que va ser impulsada fa sis anys en el barri de Natzaret per cinc joves voluntaris i que ara explica més d'un centenar d'ells. Els mateixos, a través de cinc programes pioners atenen diàriament a 145 alumnes d'entre 7 i 20 anys, amb l'objectiu de millorar el seu present i futur.

Caixa Popular - Octubre 2018