Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i la Fundación Asindown treballaran juntes per la inclusió laboral i social de les persones amb discapacitat intel·lectual20/08/2018

Les dos entitats han signat un acord de col·laboració

Caixa Popular i la Fundación Asindown han subscrit un acord de col·laboració per a promoure la inclusió laboral i social de les persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals i per a afavorir les accions amb finalitats socials que desenvolupa la fundació.

El Director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, i la Presidenta de la Fundación Asindown, Mar Galcerán, han formalitzat el conveni entre les dos entitats.

Caixa Popular té entre els seus objectius la promoció i desenvolupament dels valors socials que ajuden a millorar a la societat valenciana. Mitjançant acords com l'establit amb Asindown, la principal entitat financera valenciana es compromet a donar suport a la important labor social que aquesta realitza.

Asindown treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals. Aquesta fundació pretén afavorir la inclusió i participació com a ciutadans de ple dret en totes les etapes de la seua vida, i ajudar a les seues famílies mitjançant la promoció de recursos i suports per a la recerca i el desenvolupament personal, social, educatiu i laboral.

Caixa Popular - Agost 2018